Over mij

Over mij

Hallo! Ik ben Bianca Schutte, een professionele fotograaf met een passie voor trouwfotografie. Mijn doel is om jullie bruiloft creatief, enthousiast en gedreven, zo sfeervol mogelijk en vol emotie vast te leggen.

Mijn werkwijze

Tijdens het maken van de trouwreportage probeer ik zo min mogelijk ‘aanwezig’ te zijn waardoor de gasten nauwelijks merken dat ze worden gefotografeerd. Op deze manier is er veel ruimte voor ongedwongen en spontane foto’s. Alle foto’s samen vertellen het verhaal van de dag, van de visagist tot en met het feest. Ik hou eerlijk gezegd niet van clichés, maar wel van creativiteit. Zijn jullie zoek naar originele, stijlvolle, spontane bruidsfoto’s met een knipoog? Welkom op mijn website!

Mijn tarief

Mijn tarief is helder en duidelijk, zonder verborgen details. Jullie weten van te voren altijd waar jullie aan toe zijn, zonder bijkomende kosten achteraf. Geen rare pakketten, geen meerprijzen, geen moeilijke offertes en gewoon al jullie foto’s digitaal (HRES) aangeleverd zonder watermerk. Dus ook geen dure nabestellingen. En aangezien een bruiloft al genoeg kost, leg ik jullie dag voor € 800,- vast, een all-in tarief voor jullie gehele dag, waarbij de werktijden uiteraard in overleg zijn.

Contact

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Willen jullie meer informatie? Neem contact met mij op via het contactformulier.
Dank voor je bezoek en wie weet tot snel, Bianca.